Közelgő névnapok:

(Ma: Vilhelmina)   Friderika, Máté, Mirella, Móric, Tekla, Gellért, Mercédesz, Eufrozina, Kende

Közelgő névnapok:

(Ma: Vilhelmina)   Friderika, Máté, Mirella, Móric, Tekla, Gellért, Mercédesz, Eufrozina, Kende

A Kincsez.hu Piactér

A Kincsez.hu "...A kézműves forrás..." a legújabb internetes technikákkal és korszerű megjelenéssel felvértezett webáruház, Nagy-Magyarország innovatív, online piactere, ahol magyar alkotók, képzőművészek, kézművesek, őstermelők, iparművészek és kedvtelési célú kreatív magánszemélyek (a továbbiakban: árusok) vannak jelen, termékeikkel, (mű)alkotásaikkal.

Minden árus rendelkezik egy saját, virtuális Kincsez vásári pavilonnal, amely ugyanazon elven működik, mint a hagyományos vásárok áruterei, azaz pultra (pavilon), kirakatba (kiemelés) helyezhetőek termékek, így saját ízlés szerint rendezhető be, ezzel kialakítva a cégérnek megfelelő bemutatkozást.

Nincsenek jutalékok, rejtett költségek vagy tiltott kapcsolat-felvételi adatok. A Kincsez egy modern, átlátható és könnyed megjelenési formája a kézművesek online piacterének. 

Szívünkön viseljük a magyar kézműves ipar fejlődését, ezért a Kincsez weboldal egész Európából, több nyelven is elérhető, így növelve a Magyar termékek népszerűségét a közel-távoli térségekben is.

Amennyiben nem kívánsz külföldre árusítani, lehetőséged van egyénileg megszabni, hogy csak hazánk területére kívánsz értékesíteni. Azon árusaink, akik beállításaik alapján nem kívánnak külföld irányában forgalmazni, a profillapjukkal és termékpalettájukkal együtt teljesen láthatatlanokká válnak a külföldi webcímről érkező látogatók, azaz a leendő külföldi vásárlók számára.

A külföldre is irányuló árusítási funkcióhoz, bekapcsolt állapotban a Kincsez biztosítja az áruházi többnyelvűséget, és az egyéni termékleírások automatikus fordítását is. 

A Kincsez piactér egy saját, belső levelező és értékelési rendszert is üzemeltet, amelyet az árusok és vásárlók szabadon használhatnak egymás között, valamint az üzemeltető irányában is.

Az árusok és vásárlók közvetlenül egymás között hajtják végre az adásvételt. A Kincsez üzemeltetője magas színvonalon biztosít minden feltételt a sikeres üzletmenethez, ugyanakkor a termékek raktározásában, továbbá a fizetési és az átvételi fázisban nem vesz részt.

Árusoknak - Díjcsomagok

A Kincsez Piactéren az Árusok váltják meg a Virtuális Pavilon jegyeiket, a termékpaletta darabszámától (asztalméret), és a jelenlét időtartamától függően. Az eladott termékek után a Kincsez nem számol fel jutalékot és más rejtett költséget, sem most, sem a jövőben!

Amennyiben egy kisebb csomagot választottál és időközben úgy érzed, hogy több terméket szeretnél feltölteni, természetesen lehetőséged van bővítésre, azaz nagyobb csomag vásárlására. Ugyanez ellenkező irányban, azaz a csomagok szűkítésére nincs lehetőség, csak az előfizetés lejártakor, például hónapforduló alkalmával.

Lehetőséged van bankkártyás fizetésre a Kincsez online bankkártyás felületén, ez azonnal aktívvá válik, nincs jóváhagyási és várakozási procedúra.

Másik lehetőségként átutalással is kiegyenlíthető a díj, melyhez az adatokat az előfizetési csomagod kiválasztása és megrendelése során küldi meg rendszerünk. Átutalás esetén manuális adminisztrációt követően, általában még aznap, de legkésőbb 24 órán belül elkészül a piactered. Mind a kártyás, mind az utalásos fizetés esetben, az elektronikus számlád a postafiókodba érkezik.

Az előfizetés lejártának közeledtével egy barátságos emlékeztető levelet fogsz kapni. Amennyiben el szeretnéd kerülni, hogy esetleg egy lejárt előfizetési csomag miatt inaktívvá, azaz a vásárlók számára átmenetileg láthatatlanná váljanak a termékeid, akkor ezeket szükséges lesz időben kiegyenlíteni. Amennyiben mégis elkésel a fizetéssel, nem fognak törlődni termékeid, csupán inaktív állapotba kerülnek, de befizetés után azonnal, automatikusan, újra elérhetőek.  

A Kincsez szerencseszáma a három, ezért lejárt tartozás esetén három nap, azaz 72 óra még rendelkezésedre áll, ameddig termékeid még nem kerülnek inaktív státuszba. 

Jelenleg az alábbi előfizetési csomagjaink közül tudsz választani:
Díjcsomagok letöltése (PDF) >

Nem vagyok számlaképes, lehetek Árus?

Jó hírünk van: Igen! Amennyiben tartós jövedelem kiegészítésként, vagy átmenetileg 'kismamaként, nagypapaként', ápolási segély időszakában, *** csökkent foglalkoztatási munkaképességűként, vagy csupán kísérletező újítóként kezdtél bele bármibe, mellyel a környezeted elismerését már kiérdemelted, mindenképpen gondolj erre: "...Hoppá! Ezzel akár pénzt is kereshetek..."

Azonban sokan ezen a ponton megállnak: "...Nem hiszem, hogy tudnék több ilyet készíteni, hogy másnak is tetszene, biztos csak a családom elfogult. Nem merem meghirdetni, mert biztosan rám küldi valaki az adóhatóságot. Nem gondolom, hogy valaki pénzt adna ezért, amit készítek. Nem remélem, hogy el tudnám annyiért adni, amennyin már hasznom is van..." Ilyen és hasonló mondatokkal találkozunk, de ennek ellenkezőjét szeretnénk Neked bebizonyítani!

Minderről több video adást is készítettünk, melyekben kitérünk a legfontosabb adózási kérdésekre is. A Teátrum rovatban megtalálod, sok egyéb hasznos tudnivaló és tipp között. Az adózási videóblog (és egyéb hasznos tanácsok a termékfotókról, termékleírásokról, 'tippek és trükkök') csak regisztrált árusként érhető el, amelyek elérhetőségi linkjeit hírlevélben küldünk meg, s amelyből megtudhatod az összeghatárokat, s amely alapján dönteni tudsz, hogy miként is árusíts.

Amennyiben nem csupán "zsebpénz" jellegben gondolkozol, úgy - valamilyen formában - mindenképpen hivatalossá érdemes tenni magad az adóhatóság irányában is, de nem kell megijedned attól, hogy ez rengeteg kiadással és adminisztrációval jár, ugyanis az adózási videóblogban ennek a legegyszerűbb formáit is ismertetjük.

A Kincsez.hu piactér felelősségvállalásai az ÁSZF-ben olvashatóak, amelyek nem terjednek ki az Árusok tevékenységével kapcsolatos egyéni felelősségére - így többek között az árusítással kapcsolatos pénzügyi tranzakciókra sem.

Kapu - Európára

A Kincsez piactér három nyelven érhető el:  magyar, német és angol. Árussá válni viszont kizárólag az alábbi területekről lehetséges: Magyarország, valamint az erdélyi, felvidéki, vajdasági, kárpátaljai, ausztriai, horvátországi és szlovéniai magyarság. 

Vásárló azonban bárhonnan érkezhet, amennyiben az Árus engedélyezte, így akár külföldi megrendelő is. Az Árusnak azonban lehetősége van kizárni a külföldre történő értékesítést, mely magában foglalja, hogy a külföldről érkező Kincsez látogatók az adott árus profillapját és termékeit egyáltalán nem látják az áruházi kínálatban, azaz teljes mértékben rejtve maradnak.

Azon Árusaink számára, akik viszont lehetőséget látnak az Európai értékesítésre is, a kapu nyitva van. Ehhez rendelkezésre áll a többnyelvű rendszer, továbbá az automatikus terméklap fordítás, melynek segítségével az európai látogató - fordítóprogram használata nélkül - eleve a saját, vagy az általa ismert nemzetközi nyelven láthatja az adott árucikk összes paraméterét.

Külföldre történő árusítási szándék esetén a Teátrum video rovatban található útmutató, tanácsadó videóinkat érdemes megnézni. Fontos hangsúlyoznunk főleg azon árusaink számára, akik kellően nagy kapacitással és/vagy árukészlettel rendelkeznek, hogy ezt a lehetőséget mindenképpen érdemes megragadni!

Hogyan regisztráljak Vásárlóként?

A Kincsez weboldal tetején található ’Vásárlói bejárat’ menüre kattintva ingyenesen regisztrálhatsz a weboldalra, mint Vásárló. A megadott adataidat a későbbiekben bármikor módosíthatod a profilkezelő lapon. 

Vásárlóból bármikor, könnyedén árus üzemmódra is átregisztrálhatsz (csak magyarok számára elérhető), a vezérlőpultban található "Én is Árussá válok" menün keresztül. Amennyiben Árussá regisztrálsz át vásárlóból, úgy nem veszted el korábbi vásárlói adataidat, de onnantól kezdve már a vásárláson kívül, árusítani is tudsz majd.

Hogyan regisztráljak Árusként?

A Kincsez Piactéren nagy örömmel üdvözlünk, minden leendő eladót, Árust, kisadózót, egyéni vállalkozót, gazdasági társaságot, adószámos magánszemélyt - legyen képzőművész, őstermelő, iparművész, kézműves vagy akár kedvtelési célú kreatív személy. 
 
A Piactéren kizárólag olyan termékek értékesíthetőek, amelyet magyarok készítenek, akár Magyarországon, akár a határainkon túl. A jogszabályok által is tiltott termékeken kívül, minden olyan termék piactérre hozatala is tiltott, amely bár kézműves terméknek tűnik, de annak előállítása bizonytalan külföldi helyen és/vagy bizonytalan módon történik, beleértve az egyértelműen csak géppel készültként azonosítható, távoli kontinensről származó 'szalag' termékeket is. 
 
Sorozatgyártásban, nagy tételben készült termékek árusítása azonban megengedett, amennyiben az Hungarikum, vagy magyar emberek, kisebb-nagyobb manufaktúrák kézműves, kézi/gépi munkájának eredménye.
 
Alkotni öröm, eladni siker, örömet szerezni boldogság! Talán ezek a szavak jellemzik leginkább azt, hogy mivel kívánunk Téged is motiválni arra, hogy regisztrálj hozzánk Árusként, és megalkotott termékeiddel szerezz örömet másoknak, s alkotásaid által szerezz magadnak hasznot.
 
A hivatásszerűen, vagy másodállásban termelők, alkotók, mellett nagyon fontos megemlíteni, hogy számtalan olyan kreatív tehetséggel találkozunk, akik csupán csak szeretteik, ismerőseik számára készítik "termékeiket", de megrekedtek ezen a ponton. Téged is bíztatunk, ha ide sorolod magad! Lépj elő, és próbálj szerencsét nálunk! Ne feledd: a legtöbb, mesébe is beleillő sikertörténet otthon kezdődött - talán egy adventi asztali dísz megalkotásával, talán néhány üveg házi lekvár befőzésével, esetleg egy csodálatos ékszer előállításával.

Az adózással kapcsolatban felmerülő kérdésekre a Teátrum menüben tekinthető meg néhány tanácsadó műsorunk, melyet elsősorban, de nem kizárólagosan, olyan magánszemélyeknek ajánlunk, akik eddig még nem gondolták komolyan, hogy amit otthon készítenek, az akár népszerű és keresett árucikké is válhat itt, a Kincsez Piactéren!

10 ok, amely indok, hogy közöttünk a helyed, ha Árus lennél:

1.   Nincs termékfeltöltési díj! Annyit töltesz fel, amennyi jól esik. Miért fizetnél, ha el sem adtad még?
2.   Nincs jutalék! Korlátlan eladás, nulla forint jutalékért. Amit eladtál, a Te pénzed
3.   Kiemelheted címlapra termékeidet, mindenki látni fogja
4.   Egész Európa látogatja az oldalt, s ha szeretnéd, külföldiek is látni fogják kínálatod.
      Elzárkóznál a nagy lehetőségtől? Sebaj, egyszerűen kikapcsolod ezt az opciót
5.   Nem kell nyelveket beszélned: robotrendszerünk minden termékleírásod lefordítja,
      ha úgy döntesz, hogy Pavilonodat és termékeidet külföldiek is láthatják
6.   Video útmutatóink segítenek. Játszi könnyedséggel kezelheted az oldalt. Nálunk 
      egy termék megjelentetése nem több, mint egy perc - némi rutinnal. 
7.   Van okostelefon Applikációnk is. Kezeld telefonodról eladásaidat, vásárlásaidat!
8.   Okos Adózási Tanácsadóink a Teátrum rovatban. Akkor is árusíthatsz, ha nem   
      vagy vállalkozó, vagy gazdasági társaság 
9.   Árusként, egy Online Chat ablakot is találsz, ha belépsz. Kollégáink nem
      csak telefonon, hanem az élő chat ablakban is segítenek
10. Hamarosan TV stábunkkal bejárjuk az ország összes vásárát. Szerepelhetsz Te is
      adásainkban!

Szeretnél még kettőt, hogy meglegyen a tucat? Jó, legyen...❤️

11. Minden Árus, aki most regisztrál, szerencsekereket forgathat, értékes nyereményekért. Minden pörgetés nyer!
12. A kívánt adataid publikusak. Mi nem rejtjük el Árusaink elérhetőségét a világ elől,
      feltéve, ha így állítod be a rendszeredet. Attól még maradhatsz 'félinkognitóban'
      is...

"Ars longa!" - A művészet örök!

IDE KATTINTS AZ ÁRUS REGISZTRÁCIÓHOZ

Legyen saját Árus Pavilonod

Amennyiben Árusként regisztrálsz a Kincsezre, egy szabadon választott fantázianevet (vagy a vállalkozásod, márkajelzésed valós nevét) tudod használni, mint Virtuális Pavilon név. Ez a neved, egy idő után itt a Kincsezen is a márkaneveddé fog válni, ezért érdemes jól átgondolnod, hogy milyen Pavilon névvel szeretnéd termékeidet eladásra kínálni. A kezdetben választott Pavilon név később nem módosítható!

A Vásárlóként történő regisztráció esetében, később lehetőséged van Árussá is válni a vezérlőpultban, egy könnyű átregisztrálási folyamaton keresztül. Árusként is tudsz más Árusoktól vásárolni, értékesíteni azonban csak az Árusként regisztráltak tudnak.

Kezdő Árusoknak

Milyen ismertetőt írjak a termékfeltöltéshez?
Ha sikeres Árussá szeretnél válni a Kincsez Piactéren, akkor fontos, hogy az egyes termékeidnél ne az apróhirdetési oldalakon megszokott 'hivatalos' szöveget írd le, sokkal inkább egy hívogatóbb, szemléltetőbb, szívhez szólóbb leírást próbálj megfogalmazni, amely már önmagában felkeltheti egy érdeklődő figyelmét.

* Mennyire kell részletesen írnom a szabadszavas termékismertetőben?

Hangsúlyosan ügyeltünk arra, hogy nálunk ne kelljen elveszned a több oldalon és bonyolult menürendszeren át való termékfeltöltésig, mégis a látható terméklapod pompás legyen! Így a Kincsez Piactér egy szabadalmaztatott, saját találmányú intelligens robotrendszert futtat, amelynek során a rendszer érzékeli, hogy milyen fajta terméket kívánsz feltölteni, és igyekszik megtalálni a hozzá tartozó lehetséges tulajdonságokat, amelyekből pár kattintással elkészülhet csábító terméklapod! A feltöltésnél lehetőséged van megadni minden elképzelhető paramétert amely fontos lehet a vásárlónak, s mindezt előre definiált, intelligens automatizmussal, így időt, energiát spórolunk Neked.

* Óvakodnom kell ha külföldre is engedélyezem a Pavilonom láthatását?

Mint már talán tudod, a Kincsez, egész Európában ismertséget és elismertséget kíván szerezni, ezért eleve három nyelven készült el mind a webshop motorja, mind pedig reklámjaink, melyeket külföldön, folyamatosan kívánunk népszerűsíteni. Így joggal merülhet fel benned a kérdés: "...Szeretnék részesülni a lehetőségből, hogy esetleg külföldiek is érdeklődjenek a termékeim iránt?..."

Lehet, hogy életed nagy üzletét kötöd meg, amikor egy Európai kereskedő jelzi, hogy rendszeresen, nagyobb mennyiségben vásárolna portékádból? Igen! Ezért építettük be a Kincsez intelligens fordítórendszert, amely a lehető legpontosabban igyekszik az általad megadott magyar leírást angolul és németül megjelentetni azon vásárlóknak, akik külföldről látogatják a Kincsez közösséget. Természetesen módodban áll saját magad is átírni a Kincsez intelligens rendszere által lefordított német és angol termékismertetőidet.

Most már láthatod, sok mindent megtettünk, hogy kaput nyissunk európára, s ahogyan a Távolkelet is elárasztott a nagyipari termékeivel minket, most itt a lehetőség, hogy a szorgos magyar kezek munkája is eljuthasson a közeli országokba. Te döntesz! Kívánsz árusítani külföld felé, vagy sem? Ha igen, akkor elegendő a Pavilon vezérlőpultodban engedélyezni ezt az opciót, és a kapu megnyílik a külvilág felé. Amennyiben zárkózottabb vagy, vagy még nem döntöttél, úgy viszint rejtve maradsz a kíváncsi külföldiek szeme elől és csak a hazai látogatók látják kínálatodat. Mindenesetre gondold át többször, időnként: "...Komolyan foglalkozom azzal, amit csinálok? Van kapacitásom akár többször ennyit készíteni? Van célom nagyobbbá fejlődni, ha a megrendelések dinamikusan megnövekszenek?..." Ha a válaszod igen: próbálj szerencsét!

Általánosságban kijelenthető, hogy kellő körültekintés és az alapvető 'óvintézkedések' betartása esetén, semmivel nem vállalsz nagyobb üzeti 'kockázatot', ha külföldre is megnyitod a kaput, mint ha csupán belföldön árusítasz. Ugyanakkor pedig a lehetőségeid megsokszorozódnak.

* Muszáj profilképet feltöltenem és az adataimat is nyilvánossá tenni?

A Kincsez Piactér alapelve a szabad adatáramlás! Nálunk nincs elrejtve az Árus kiléte. Ma már jelentős százalékban 'mindenki' jelen van valamely közösségi oldalon, miért rejtenéd el magad pont itt, a Kincsez közösségben? Igen, erősen javasolt, hogy a virtuális Pavilonodban minél többet lehessen megtudni Rólad és munkásságodról. Természetesen elfogadható, ha például a telefonszámodat nem feltétlenül kívánod közszemlére tenni, azonban minél inkább elrejted magad, annál kevesebb vásárlóra számíthatsz! Ha napi szinten foglalkozol ezzel a hivatásoddal, nyilván külön telefonszámod van erre a célra, amin elérhetnek. Miért rejtenéd el?

Profilképhez ideális, ha munka közben készült, közeli arcképes fotót töltesz fel, így a vásárlók könnyebben megjegyzik, hogy kihez is társítsák az adott termékpalettát, s sokkal inkább ragaszkodni fognak hozzád a jövőben is, ahogyan egy szimpatikus eladóhoz hétről-hétre Te is visszatérsz egy adott üzletben. Hiszen Őt már ismered, tőle már szívesebben vásárolsz. 

Emellett lehetőséged van videó feltöltésére is, amelyben képpel-hanggal is bemutatkozhatsz. Ha minket kérdezel, manapság már ez a leghatásosabb! Egy rövid videó is sokkal inkább kitűnhet, ezáltal pedig figyelemfelkeltőbbé válhat az információ áradat sokaságában. A mai trendek is ebben az irányban haladnak, ezért érdemes ezen Neked is elgondolkodni.

További hasznos tanácsokat, cikkeket és tippeket tartalmazó rovatainkat a Teátrum és a Szóda menükben találod, melyeket folyamatosan bővítünk!

Panaszom van egy árusra / vásárlóra

Az Árusok és a Vásárlók akár a belső levelezőrendszerünkön, akár emailben, telefonon kommunikálhatnak egymással, ha nézeteltérésük támad, és ezt békésen, méltó módon kívánják rendezni.

Az értékelési rendszert is azért hoztuk létre, hogy nyilvánossá tehető legyen egy-egy vásárlás kapcsán alkotott véleménye mind az Árusnak, mind a Vásárlónak

A terméklapon található jelentési funkcióval, a kirívó eseteket lehet ügyfélszolgálatunk felé jelenteni, ugyanakkor felhívjuk minden kedves Kincsezes figyelmét, hogy a Kincsez Piactér üzemeltetőiként, nem vállalunk felelősséget a megkötött ügyletek kimeneteléért, tranzakciókért, esetleges sérelmekért. Azonban minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy egy-egy konkrét eset bejelentése kapcsán megpróbáljuk a jövőbeni hasonló eseteket megelőzni. 

Biztonság és garancia

A Kincsez piactér üzemeltetőiként, a lehető legmagasabb szintű biztonsági felügyeletet alkalmazzuk annak érdekében, hogy áruházunkban visszaélés lehetőleg ne fordulhasson elő. 

A Kincsez rendszerében egy úgynevezett Elismert Árus státusz is elérhető, amely tíz sikeresen lebonyolított és pozitívan elbírált adásvétel után automatikusan megjelenik a Pavilonban. 

Az Árusok és a Vásárlók egyaránt rendelkeznek egy belső jelentési funkcióval, amelyen keresztül értesíthetnek minket egy-egy kirívónak vélt eseményről. A belső jelentéseket minden esetben kivizsgáljuk és megtesszük a szükséges lépéseket. 

A fentieken kívül egy értékelési rendszert is üzemeltetünk, amely az Árusok és a Vásárlók között biztosítja a lehetőségét annak, hogy a későbbi látogatók számára nyilvánosan is láthatóak legyenek az adott Árusról - vagy annak termék(ei)ről - alkotott vélemények.

A megvásárolt termékek garanciájával, szavatosságával és jótállásával kapcsolatban minden Árus egyénileg rendelkezik a terméklapján, amelyet a Vásárlónak és az Árusnak egymás között szükséges rendeznie.

Az esetleges visszaélések jelentése, kivizsgálása után, továbbá annak eredményétől függően az Árus vagy a Vásárló felfüggesztésre, súlyosabb esetben pedig végleges kitiltásra kerülhet, a mindenkori magas színvonal fenntartása érdekében.

A Kincsez stratégiája nem engedi meg, hogy távoli földrészekről berendelt, "magyarosnak" feltüntetett, ipari sorozatgyártás termékei felkerüljenek a Piactérre. Amennyiben olyan termékkel találkozol, amely véleményed szerint nem köthető magyar alkotókhoz, manufaktúrákhoz, kérjük, jelentsd nekünk, az adott termék lapján található Termék jelentése linkre kattintva.

Fiók felfüggesztése

Ha Árusként vagy jelen a Kincsez Piactéren, és bejelentést kapunk fiókodra, illetve az általad árult termékek valamelyikére, olykor sajnos felmerülhet, hogy a szabályzattal összeegyeztethetetlen termék(ek)et árusítasz, vagy a Vásárlókat nem megfelelő módon szolgálod ki. Ebben az esetben a fiókodat felfüggeszthetjük, melyről értesítést küldünk. 

Amennyiben nem értesz egyet vele, illetve szeretnéd megoldani a problémát, és újból használni a fiókodat, úgy haladéktalanul lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Célunk ugyanis nem az, hogy a bejelentések kapcsán szankciót gyakoroljunk feletted, hanem az, hogy törekvéseinknek megfeleljen, a Kincsez Piactér, és nálunk valóban olyan termékek és Árusok legyenek jelen, akiktől öröm vásárolni.

Vásárlóként ugyanígy panasz érkezhet Rád, ha például nem veszed át a megrendelt termékeket. Figyelj arra, hogy az Árusok teljes szív❤️üket beleteszik a munkájukba! A Kincsez Piactér nem háztartási felesleg apróhirdető, így ha itt vásárolsz, tiszteld meg az Árust, ahogyan Ő is Téged. 

Hogyan kaphatsz egyedi Kincsez URL címet?

Amennyiben Árusként vagy jelen a Kincsezen, válassz a Pengő vagy Korona előfizetési csomagok közül, amelyek keretében egyedi Kincsez URL címet biztosítunk számodra.

A Kincsez egyedi URL címmel egy saját azonosítód lesz, amely segítségével könnyen megtalálnak vásárlóid.

A Kincsez egyedi URL címmel bátran reklámozhatod termékeidet, szolgáltatásaidat, ezen kívül megoszthatod közösségi oldalaidon, s könnyedén szert tehetsz egy profi online megjelenésre.

Tehát: csak válaszd ki a megfelelő előfizetési csomagot, és add meg az egyedi URL címedet, például:
kincsez.hu/keramiaseszterdebrecen

Ezt az egyedi címet a vásárlóidnak tudod majd ajánlani - akár névkártyádon, szórólapodon, vagy az interneten megosztva.